вторник, 21. септември 2021. Вести денес: 157
home Вести

ВИДЕО: Стаорец внесе страв и немир меѓу пратениците

ВИДЕО: Стаорец внесе страв и немир меѓу пратениците

Претседателката на регионалниот парламент на Андалузија, Марта Боске, им се обраќаше на пратениците кога големиот глодар реши да се приклучи на дебата во собраниската сала.

Претседателката крикна и остана во шок, а пратениците се обидоа да сторат нешто.

Или ништо, бидејќи се врткаа наоколу посматрајќи го стаорецот.

Коронавирус