петок, 3. декември 2021. Вести денес: 0
home Вести

ВИДЕО: Со змија ги плашел децата, па се покајал- три лица се обидувале да го спасат од отровницата

ВИДЕО: Со змија ги плашел децата, па се покајал- три лица се обидувале да го спасат од отровницата

Мислел дека одлично ги познава змиите, односно дека змијата може да му послужи за шега.

Почнал да ги плаши љубопитните деца собрани околу него, а потоа пред сите сакал да покаже како може да ги контролира змиите.

Ја доближил до своето лице со намера да ја бакне, но змијата молњевито го зграбила за нос. Од силниот притисок никој не можел да го ослободи, па на помош притрчале уште три лица.

Коронавирус