сабота, 18. септември 2021. Вести денес: 59
home Вести

Видео од експерименталниот концерт за враќање на „нормалниот живот“

Видео од експерименталниот концерт за враќање на „нормалниот живот“

Во Париз вчера се одржа пробен концерт, со цел да се провери можноста за враќање на „нормалниот живот“.

На концертот на групата Индокин присуствувале околу 5.000 посетители од 18 до 49 години, кои претходно немале здравствени проблеми, а кои морале да носат маски и да покажат потврда за негативен резултат на тест на коронавирусот, но не биле обврзани да го почитуваат физичкото растојание.

Коронавирус