вторник, 24. мај 2022. Вести денес: 76
АКТУЕЛНО

СПЦ ја призна автокефалноста на МПЦ-ОА

home Вести

Страшно пророштво на Мајка Исидора: Доаѓа катастрофа (ВИДЕО)

Така, Мајка Исидора предвидела катастрофа поради која нема да има живот на земјата. Земјата нема да раѓа, дождови нема да има, водата ќе исчезне...
Страшно пророштво на Мајка Исидора: Доаѓа катастрофа (ВИДЕО)

Мајка Исидора од манастирот Сисојевац во Парачин во 2001. година претскажала за времето кое доаѓа.

Нејзината приказна е актуелна и по повеќе од десет години. Таа предвидела и предупредила на многу лоши случувања.

Таа објаснила дека “ништо не е важно, важен е само Бог”.

Така, Мајка Исидора предвидела катастрофа поради која нема да има живот на земјата. Земјата нема да раѓа, дождови нема да има, водата ќе исчезне…

Погледнете го видеото и претскажувањето на Блажено упокоената Мајка Исидора:

Коронавирус