вторник, 23. јули 2019. Вести денес: 0
home Вести

Сомнително возило пронајдено на паркинг во источен Лондон

Сомнително возило пронајдено на паркинг во источен Лондон

Лондонската полиција проверува едно „сомнително возило“ оставено на пракинг пред трговскиот центар Вестфилд во источниот дел на Лондон.

Според британските медиуми, реонот околку паркингот е блокиран, а возовите од лондонското метро на застануваат на блиската станица Стратфорд.