понеделник, 6. април 2020. Вести денес: 173
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Вести

Сите детали за коронавирусот: Колкумина се заболени, колкав е бројот на жртви… (МАПА)

Сите детали за коронавирусот: Колкумина се заболени, колкав е бројот на жртви… (МАПА)

На интернет има мапа за коронавирусот.

На неа, состојбата со вирусот се следи во живо, а податоците постојано се ажурираат.

Погледнете колку луѓе се заболени, колку се мртви, колку се спасени.

На мапарта можете да следите и од кои делови во светот доаѓаат алармантните бројки.

Коронавирус