недела, 29. март 2020. Вести денес: 114
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Вести

ШОКАНТНИ ФОТОГРАФИИ: Еве колку сме лоши ние како луѓе (ФОТО)

ШОКАНТНИ ФОТОГРАФИИ: Еве колку сме лоши ние како луѓе (ФОТО)

Се уништуваме самите себеси. Сево ова, прикажано на шокантните фотографии е производ од нас, луѓето.

Дополнителен коментар не е потребен!

Погледнете ги овие фотографии и ќе ви кажат многу повеќе од 1000 зборови.