среда, 28. септември 2022. Вести денес: 122
home Вести

ШОК: Експлодирало тело на починат во крематориум

ШОК: Експлодирало тело на починат во крематориум

Меѓу службениците од крематориум во британскиот град Болтон завладеала паника кога експлодирало тело во текот на процесот на кремација.

Една од вработените потврдила дека тоа навистина се случило, како и дека до тоа дошло поради предметите кои членовите на семејството ги ставаат покрај телото на покојникот.

-Има тука мобилни телефони, електронски цигари, алкохолни пијалоци…повеќето од нив навреме ги забележуваме и ги отстрануваме од покојникот пред кремирањето, но некогаш нешто ќе ни побегне како овој кокос и тогаш се случува тоа што се случи, рече таа.

Коронавирус