среда, 18. септември 2019. Вести денес: 32
home Вести

Шест млади монструми нападнаа девојка: Казната ги стигна веднаш, “жртвата“ им беше експерт во боречки вештини (ВИДЕО)

Шест млади монструми нападнаа девојка: Казната ги стигна веднаш, “жртвата“ им беше експерт во боречки вештини (ВИДЕО)

Шест млади момчиња нападнаа девојка во еден град во Јужна Кореја, но монструмите не ни помислија дека можат да го извлечат подебелиот крај.

Тие ја однесоа во скриена уличка, ја напикаа до ѕид и не ни сакаме да помислиме што планираа да прават.

Но, казната брзо ги стигна затоа што нивната жртва била успешна во боречки вештини.