недела, 28. ноември 2021. Вести денес: 0
home Вести

Семејство плаќа 80.000 фунти за фотограф да ги следи на патување околу светот

Семејство плаќа 80.000 фунти за фотограф да ги следи на патување околу светот

Анонимно семејство од Велика Британија кое сака да го пропатува светот, бара „лајфстајл“ фотограф кој за 80.000 фунти годишно би ги следел на тоа патување и фотографирал.

Огласот е објавен на Perofocal.

Сите трошоци, патувања, храна и сместување ќе ги покрие семејството какоо и 30 денови одмор.

Патувањата може да почнат во февруари, а огласот е окарактеризиран како „добра шанса за која е потребна голема посветеност“. Се бара фотографот да работи по 10 часа дневно.

Коронавирус