сабота, 23. септември 2023. Вести денес: 55
home Вести

Природата жестоко му го возврати ударот: Уринирал на ливада, па змија му го каснала пенисот

После три дена му е дозволено да замине дома, здравствената состојба му се подобрила бидејќи примил анти-отров.
Природата жестоко му го возврати ударот: Уринирал на ливада, па змија му го каснала пенисот

Фармер (46) уринирал на ливада кога змија го каснала за пенисот. Поради оваа несреќа фармерот завршил во билница во Срингар во Индија.

Примен е во болницата после три часа откако змијата го каснала, но неговата здравствена состојба била стабилна, иако неговиот пенис бил изразено отечен и прекриен со пликови полни течност кои се наоѓале на местото каде завршиле забите на оваа змија.

Оваа змија локалното население ја нарекува “гунама” а се познати по силниот отров. Несреќниот човек бил на испитувања каде е утврдено дека неговата крв многу побрзо згуснала од просечното време, поради отровот. После три дена му е дозволено да замине дома, здравствената состојба му се подобрила бидејќи примил анти-отров.

Отокот на пенисот исчезнал четири дена после заминувањето од болницата, иако раните останале на местата каде што змијата го каснала.