вторник, 25. февруари 2020. Вести денес: 0
home Вести

Поради големо невреме во прекин сообраќајот во делови од Германија

Поради големо невреме во прекин сообраќајот во делови од Германија

Поради големо невреме, коешто корнело дрвја и далноводи, во јужните и централните делови на Германија железничкиот и патниот сообраќај се во прекин!

Операторот на германските жележници, Дојче бан, информираше дека се одложени повеќе од десет меѓуградски линии, меѓу кои и оние за Швајцарија и за Франција.