сабота, 24. октомври 2020. Вести денес: 92
home Вести

Ова е најтажната фотографија за време на коронавируст: Дедо за првпат своето новородено внуче го гледа преку прозорец (ФОТО)

Ова е најтажната фотографија за време на коронавируст: Дедо за првпат своето новородено внуче го гледа преку прозорец (ФОТО)

Пензионер од Ирска, очајнички го гледа својот внук преку прозор, додека во раце го држи неговиот татко.

Еден дедо од Ирска за прв пат го видел својот новороден внук, и тоа преку прозорец поради коронавирусот и потребната дистанца. Фотографијата на социјалната мрежа на Твитер споделена е повеќе од 94.000 пати.

Коронавирусот и понатаму ги мачи земјите ширум светот, вклучувајќи ја тука и Ирска, каде што дедото за прв пат новородениот внук го видел преку прозор, пишува Мирор.

Пензионерот од Ирска, очајнички го гледа својот внук преку прозор, додека во раце го држи неговиот татко, а од самата фотографија може да се заклучи колку е скршено срцето на дедото бидејќи не може да си го допре и прегрни своето новородено внуче.

Коронавирус