петок, 15. октомври 2021. Вести денес: 129
home Вести

Мрачната страна на Париз: Овој град не е само Ајфеловата кула и скапите продавници (ФОТО)

Мрачната страна на Париз: Овој град не е само Ајфеловата кула и скапите продавници (ФОТО)

Дејвид Тесински од Прага е независен фотограф кој патува низ светот обидувајќи се со својот апарат да ја опфати убавината на културите, животот на улиците и приказните на луѓето.

Еден од неговите проекти има за цел да ни покаже дека Париз – градот на романтиката и светлината, не е само Ајфеловата кула, скапите продавници и љубовта.

Коронавирус