вторник, 30. ноември 2021. Вести денес: 53
home Вести

Млада жена од Косово починала четири дена по свадбата од крварење после с*кс

Млада жена од Косово починала четири дена по свадбата од крварење после с*кс

Млада жена од Косово починала само четири дена по свадбата поради обилно крварење после с*кс.

Случајот ја разбранува косовската јавност, зашто нејзиниот сопруг, инсистирал на интимност иако жената била во тешка состојба, а обилното крварење не престанало.

Несреќниот настан е предмет на судска парница, откако родителите на младата жена побарале одговорност за сопругот на веќе починатата.

Апелациониот суд го врати од почеток судењето, откако претходно, Основниот суд во Ѓаковица го осуди сопругот на две години затвор.

Коронавирус