вторник, 2. јуни 2020. Вести денес: 154
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Вести

Лажните бракови причина за масовно апсење во САД

Лажните бракови причина за масовно апсење во САД

Уапсени се 50 лица кои се осомничени за поврзаност со широко распространета шема за лажни бракови. Целта на овие лица била да се заобиколат имиграциските закони.

Лица од Виетнам плаќале меѓу 50.000 и 70.000 американски долари само за да добијат статус на постојан престој во САД. Организацијата била водена од Ешли Џен Најген.

Коронавирус