сабота, 4. декември 2021. Вести денес: 96
home Вести

Американец продава сочувано „Југо“ за 9.000 долари (ФОТО)

Американец продава сочувано „Југо“ за 9.000 долари (ФОТО)

„Ако сте ја пропуштиле 1988 година, немојте повторно“! Со ваква порака еден Американец го става на продажба своето „југо“, коешто го чувал в гаража 31 година. Во продолжение на огласот сопственикот наведува дека автомобилот има поминато само 753 километри и оти истиот е „чуван како бебе“.

На крај наведува дека цената на „Југото“ е 9.000 долари.

Коронавирус