четврток, 18. октомври 2018. Вести денес: 115
home Регион

Во Софија започна првата пленарна сесија на Самитот на ЕУ

Во Софија започна првата пленарна сесија на Самитот на ЕУ

Во Софија почна првата пленарна сесија на Самитот на ЕУ.

На форумот учествуваат лидерите на државите на ЕУ и на Западен Балкан.

Правата пленарна сесија ја отвори буграскиот премиер Бојко Борисов.

МИА