понеделник, 21. јуни 2021. Вести денес: 20
home Регион

Веља невоља на членот на „Пинк Пантер“ му го копал очите и ушите

Веља невоља на членот на „Пинк Пантер“ му го копал очите и ушите

Членот на Пинк Пантер, Милан Лепоја  влегол  во „куќата на ужасот“  на Веља невоља и никогаш не излегол. Неговото тело откако го копале дел по дел, почнувајќи од ушите и очите, во кеси го изнесувале неколку пати.

Ова се случувало во викендицата во Ритопек. Гардеробата на Лепоја ја запалиле, деловите во телото го потопиле во киселина за да се исчистат дамките од крв.

 

Причината за убиството било тоа што Лепоја се спротиставувал на црногорскиот кавачки клан со кого екипата на Веља биле многу блики.

 

ЕУРО 2020

Македонија