четврток, 12. декември 2019. Вести денес: 105
home Регион

Туристи на грчка плажа убија сабјарка (ВИДЕО)

Туристи на грчка плажа убија сабјарка (ВИДЕО)

Рибата која била бремена отишла во плитките води за да се породи но била нападната и убиена од страна на пливачите.

Прво кај пливачите настанала паника, помислиле дека се работи за ајкула и веднаш истрчале надвор од водата.

Откако откриле дека се работи за сабјарка, почнале да ја бркаат и да ја маваат со разни предмети и на крајот оваа брканица се завршила со смрт за рибата.