петок, 18. ноември 2022. Вести денес: 4
home Регион

Српскиот град носи име на педофил: Познат новинар откри морничава вистина

Српскиот град носи име на педофил: Познат новинар откри морничава вистина

Новинарот и писател Дејан Лучиќ, експерт за разузнавачки служби  и геополитиката, посочува дека овој српски град добил име по нечесна личност:

-Имате град кој носи име на педофил. Жарко Зрењанин е педофил! Фактот дека тој бил партизан, патем, не значи ништо. Тој беше педодил како Епштајн, можете слободно да го ставите и него во името на градот. Имавте прекрасно име Петроград по кралот Петар, и не, вие зеавте име по Жарко Зрењанин. Тој силувал девојче во околното село, а потоа нејзиниот татко отишол кај Германците и им рекол „Овој педофил ја силувал мојата ќерка, а тој инаку е комунист“. И сите жени во Војводина треба да се погрижат името на Зрењани да се смени, тврди Лучиќ на КТВ.

Коронавирус