среда, 7. декември 2022. Вести денес: 160
home Регион

Српски новинар: Убиецот на Оливер Ивановиќ земал 40.000 евра

Српски новинар: Убиецот на Оливер Ивановиќ земал 40.000 евра

Српскиот новинар, Стефан Цветковиќ истражувајќи со помош на новинари од Косово, тврди дека знае кој е убиецот на Оливер Ивановиќ, посочувајчи одредени фотографии.

Атентаторот бил платен 40.000 евра за да го изврши убиството.

Новинарот вели дека атентаторот откако пристигнал во Косово на 12 јануари, постојано се движел околу канцеларијата на Ивановиќ, бил виден дури 14 пати до извршување на атентатот.

Според досегашните информации се работи за атентат со криминална позадина.

Qatar 2022