сабота, 21. мај 2022. Вести денес: 8
home Регион

Сопругата на Оливер Ивановиќ се онесвестила кога дознала дека починал, детали од хоророт во болницата

Веднаш кога слушнала за веста пристигнала во болница, каде што од лекарите ги дознала деталите за неговата состојба. Штом ја слушнала дека нејзиниот сопуг починал таа изгубила свест. Она што успеала да го каже било: „Повторно ми го земаа. Не успеав да го зачувам“.
Сопругата на Оливер Ивановиќ се онесвестила кога дознала дека починал, детали од хоророт во болницата

Милена Ивановиќ, сопругата на Оливер Ивановиќ кој свирепо бил убиен денеска пред неговата канцеларија во Косовска Митровица пред операционата сала дознала дека нејзиниот сопруг починал.

Веднаш кога слушнала за веста пристигнала во болница, каде што од лекарите ги дознала деталите за неговата состојба. Штом ја слушнала дека нејзиниот сопуг починал таа изгубила свест. Она што успеала да го каже било: „Повторно ми го земаа. Не успеав да го зачувам“.

Да потсетиме, Ивановиќ е убиен со четири куршуми утрово пред неговата канцеларија во Косовска Митровица.

Коронавирус