среда, 18. мај 2022. Вести денес: 100
Во живо

Изјави на Христијан Мицкоски и Јован Тозиевски

home Регион

Синот на убиениот Ивановиќ поставува прашања од кои ќе ви се скрши срцето

Синот на убиениот Ивановиќ поставува прашања од кои ќе ви се скрши срцето

Синот на убиениот политичар Оливер Ивановиќ знае дека нешто не е во ред и постојано прашува каде е неговиот татко.

Сопругата на Оливер на своето дете не сака да му каже за трагедијата и нема сила да му го скрши срцето.

Малиот Богдан постојано прашувал:

Каде е тато?

Нешто не е во ред, ама што?

Дали татко ми е во болница?

7-годишното синче на Оливер не знае за трагедијата, но бара одговори од возрасните.

Коронавирус