четврток, 19. мај 2022. Вести денес: 17
home Регион

Сестрата на Оливер го расплака Балканот со оваа фотографија: „Каде животот почнува, љубовта никогаш не престанува“

Сестрата на убиениот лидер на Граѓанската иницијатива СДП, Наташа Ивановиќ вчера немала сила да зборува за трагедијата која се случила во семејството, но вечерта таа собрала сили и се огласила на Твитер, и се простила од својот брат.
Сестрата на Оливер го расплака Балканот со оваа фотографија: „Каде животот почнува, љубовта никогаш не престанува“

Сестрата на убиениот лидер на Граѓанската иницијатива СДП, Наташа Ивановиќ вчера немала сила да зборува за трагедијата која се случила во семејството, но вечерта таа собрала сили и се огласила на Твитер, и се простила од својот брат.

-Не беа доволни молбите… ни солзите… ни убедувањата…ништо не беше доволен аргумент.. Па и вие од семејството би се срамеле од мене ако се повлечам, Благодарни сме што те имавме таков каков што беше! Знае ли Србија каков херој загуби?, напиша таа.

Таа објавила и фотографија од неа и двајцата браќа, и напишала дека бродот останал без кормилото, погледнете.

Коронавирус