петок, 20. мај 2022. Вести денес: 42
home Регион

Необични ситуации на словенечките сообраќајници

Необични ситуации на словенечките сообраќајници

Здружението одговорно за автопатиштата во Словенија, честопати снима необични случки на своите сообраќајници со своите камери за надзор, па како потсетување за внимателност при возењето, понекогаш и ги објавува видеата.

Овојпат камерите, меѓу другото, снимиле и како возачи губат гума, куфери или потежок градежен материјал. За среќа, на овие објавени снимки нема повредени, а другите возачи успешно минуваат покрај изненадувањата на патот.

Коронавирус