среда, 22. мај 2019. Вести денес: 5
home Регион

Лоши вести од болницата во која е згрижена претепаната Ивана

Лоши вести од болницата во која е згрижена претепаната Ивана

Здравствената состојба на Ивана Филиповиќ, која во вторникот беше ѕверски претепана од нејзиното момче Ѓорѓе Л. утринава се влошила, но таа е стабилна и не е животно загрозена.

Семејството на Ивана е загрижено, но веруваат дека Ивана е во сигурни раце на лекарите.

На Ивана ѝ пукнала белодробната марамица и почнала да исфрла крв од белите дробови.

Сместена е во Институтот за белодробни болести во Сремска Каменица, а Ѓорѓе е уапсен од новосадската полиција.