вторник, 23. јули 2019. Вести денес: 9
home Регион

ФОТО: Низ Хрватска се вози „опасен“ лик- сите му се смеат на регистерските таблички

ФОТО: Низ Хрватска се вози „опасен“ лик- сите му се смеат на регистерските таблички

Сите се смеат на регистерските таблички на возач од Далмација.

Буквите и бројките случајно се наместени така што на неговото возило пишува „РВАТ 666“.

„Рват од пеколот“, „Ма ова е сеигурно некој провокатор од Србија“, „Вистински патриот“, се само некои од коментарите.