четврток, 23. јуни 2022. Вести денес: 151
home Регион

ФОТО: Наташа е една од жртвите на автобусот на смртта, го погледнала синот и починала

ФОТО: Наташа е една од жртвите на автобусот на смртта, го погледнала синот и починала

Наташа Јанковиќ е една од жртвите во страшната несреќа во Ниш кога се искршија воз и автобус.

42-годишната судијка на Апелационен Суд, вчера беше испратена во вечниот дом, а на погребот беа семејството, роднините и многу колеги и пријатели, сите скршени од тага.

– Наташа око мое, не можам ова да го издржам, лелекал нејзиниот сопруг.

-Зошто Бог ми го зеде најдрагото од животот, викала нејзината мајка.

Таа во автобусот била со синот Петар, кој се измил од крв со снегот и почнал да ја бара очајнички.

-Ја најдов, таа климна со главата како да е добро и да ме слуша, се онесвести и повеќе не стана, вели тинејџерот.

Коронавирус