четврток, 23. мај 2019. Вести денес: 59
home Регион

Деца во Сплит се изживувале над немоќен еж

Деца во Сплит се изживувале над немоќен еж

На Фејсбук страницата на „Сплитске шапе“, здружение кое се занимава со помагање на животните, беше објавено дека децата пред училиште тепале еж.

Тие напишаа дека деца во сплитскиот кварт Бол се изживувале над немоќниот еж.

Објавија дека ежот го однеле на ветеринар, но не се знае дали ќе преживее.