петок, 29. јули 2022. Вести денес: 83
home Регион

Брутална одмазда: Го фатила сопругот со љубовницата, па им го запалила автомобилот додека биле во него

Брутална одмазда: Го фатила сопругот со љубовницата, па им го запалила автомобилот додека биле во него

Изневерена и лута жена го запали автомобилот на сопругот за време  на неговата „акција“ со љубовницата.

Љубовна драма во Крагуевац во Србија. Сопруга го запалила автомобилот на неверниот маж додека тој имал „акција“ со љубовницата.

Настанот се случил на патот кон населбата Цветоевац во Крагуевац, маало познато по „љубовните излети“ .

Жената го следела сопругот, купила три литри бензин, почекала љубовниот чин да започне по што го полеала автомобилот и го запалила.

Само среќа ги спасила мажот и љубовницата од повреди, раскажал за медиумите очевидец на инцидентот.

Коронавирус