недела, 9. мај 2021. Вести денес: 80
home Ракомет

Стоилов: За сите вас кои вчера чекавте и не дочекавте, за Саздо…(Видео)

Стоилов: За сите вас кои вчера чекавте и не дочекавте, за Саздо…(Видео)

За сите вас кои вчера чекавте, чекавте и не дочекавте да ја прославивме втората EHF Champions League титула!
За ова чудо од клуб RK Vardar!
За Саздо? и Komiti Skopje кои никогаш не не оставија и до крај веруваа во нас!
За цел Балкан, за Македонија, за Скопје и за сите македонски градови и села!
За сите вас!
Од срце❤️ ви благодарам, без вас сево ова немаше да биде возможно!
#ЕднаЉубовЕденЖивот
#ОдимеНаТретаТитула, напиша на Фејсбук Стојанче Стоилов.
❤️??❤️?

Коронавирус