вторник, 24. мај 2022. Вести денес: 0
home Ракомет

Стоилов: Првата задача ја исполнивме, победивме цврста репрезентација, да не летаме

Тој кажа дека првата задача ја исполниле и се надева дека така ќе биде и понатаму
Стоилов: Првата задача ја исполнивме, победивме цврста репрезентација, да не летаме

Стојанче Стоилов видно задоволен после натпреварот на кој Македонија ја победи Словенија со 25:24, кажа дека вака треба да продолжиме.

-Мислам дека одбраната го реши натпреварот, многу цврста игра на двете репрезентации. Некои моменти они ја имаа играта некои ние, на крај ние победивме. Долго ја очекувавме оваа победа против Словенија, но не треба да се летаме, чекор по чекор, изјави Стоилов.

Тој кажа дека првата задача ја исполниле и се надева дека така ќе биде и понатаму

Коронавирус