среда, 18. мај 2022. Вести денес: 192
home Ракомет

РК Вардар од Скопје до Мексико

РК Вардар од Скопје до Мексико

Европската титула на Вардар не им донесе слава само на стариот континент, туку и подалеку. Во Средна Америка има ракометен клуб со исто име и лого.

Коронавирус