сабота, 28. мај 2022. Вести денес: 7
home Ракомет

Кузмановски: На полувремето ги поправивме истите грешки кои ги правевме и со Словенија

Честитки за фер и коректната игра од страна на Црна Гора и мислам дека првото полувреме почнавме исто како со Словенија, но мислам дека на полувреме ги поправивме тие грешки и се договоривме како да изиграме во одбраната и паметно во нападот.
Кузмановски: На полувремето ги поправивме истите грешки кои ги правевме и со Словенија

Честитки за фер и коректната игра од страна на Црна Гора и мислам дека првото полувреме почнавме исто како со Словенија, но мислам дека на полувреме ги поправивме тие грешки и се договоривме како да изиграме во одбраната и паметно во нападот, вели Филип Кузмановски.

Тој вели и дека целиот меч примал инструкции од Борко Ристовски бидејќи тој е постар од него и тој го почитува неговиот збор.

Коронавирус