среда, 23. јуни 2021. Вести денес: 132
home Останати спортови

Вежбај дома: Одлични вежби за деца

Вежбај дома: Одлични вежби за деца

Во ова видео се претставени примери на вежби кои ќе го подобрат физичкото здравје на децата како и нивната флексибилност и ќе го зголемат нивото на енергија. Сите вежби можат да се направат во домашни услови.

ЕУРО 2020

Македонија