петок, 3. јули 2020. Вести денес: 255
МЕГА БОМБА

Нова аудио бомба: Што мисли Заев за Црвенковски и колку е Заев богат?

home Останати спортови

Страничните стомачни се знак за вашата упорност и издржливост

Страничните стомачни се знак за вашата упорност и издржливост

Да речеме дека сте завршиле работа со долните и горните стомачни, па следниот фокус ви е на страничните стомачни.

За тие кои сега стартуваат, страничните стомачни може од одма да ги комбинираат со вежбите за долни и горни стомачни.

Бидете упорни за да изгледате убаво ова лето!!

Парламентарни избори 2020