четврток, 20. јануари 2022. Вести денес: 118
home Останати спортови

Сакате да ги согорите вишокот калории? 20 минути интезивни вежби за секој ден

Сакате да ги согорите вишокот калории? 20 минути интезивни вежби за секој ден

Ако навистина сакате да изгубите тежина, веќе имате се што ви треба.

Да, лесно е да се каже, но тешко да се спроведе во пракса.

Зашто, доволни ви се добра волја и план за вежбање.

Затоа ви предлагаме сет на интензивни вежби во времетраење од 20 минути.

Погледнете го планот за обука:

Коронавирус