понеделник, 14. јуни 2021. Вести денес: 56
home Останати спортови

Прогласени најдобрите пливачи за 2020 година

Прогласени најдобрите пливачи за 2020 година

Националната пливачка федерација на Македонија ги прогласи најуспешните пливачи за изминатата 2020 година.

Со оглед на фактот дека изминатата година, поради пандемијата на коронавирусот, беше одржано единствено Зимското, најдобрите беа наградени според правилникот за прогласување на најуспешните.

ЕУРО 2020

Македонија