петок, 15. октомври 2021. Вести денес: 189
Во живо

Централен митинг на ВМРО-ДПМНЕ во Штип

home Останати спортови

Нема опуштање ни на ПЛАЖА! Пет совршени вежби во БИКИНИ кои ќе го извајаат вашето тело

Нема опуштање ни на ПЛАЖА! Пет совршени вежби во БИКИНИ кои ќе го извајаат вашето тело

Вежбањето на песок дополнително ја стимулира мускулната активност, па одморот на брегот на морето е совршен момент да почувствувате зошто сите се колнат во влијанието на песокот врз извајаните мускули.

Песокот е одличен за основниот дел од тренингот, бидејќи пред да започнете со спринтови, скокови, промена на насоката, прво можете да го испробате на песок. Песокот е помека површина и има помалку шанси да се повредите.

Совршено влијае на зглобовите, бидејќи „ударите“ што се создаваат при движење во песок, дополнително го зафаќаат злобот и на тој начин станува уште посилен . Покрај тоа, тој вклучува дополнителни влакна во мускулот, бидејќи условите на движење се тешки.

Ви ги донесуваме петте наједноставни вежби за вашите омилени женски делови од телото.

Коронавирус