четврток, 2. јули 2020. Вести денес: 211
Во живо

Мицкоски на средби со граѓаните во Тетово

home Останати спортови

Неделен план со вежби за слабеење за мајки

Неделен план со вежби за слабеење за мајки

Видеото е наменето за мајки над 30 години и содржи план на неделна база.

За сите презафатени мајки на возраст од 30 до 60 години, д-р Ентони Балдузи нуди план со вежби кој ќе ви одземе многу малку од вашето драгоцено време, а би требало да ви донесе резултати.

Запамтете дека колку и да вежбате, доколку се храните нездраво тогаш никој план со вежби нема да ви помогне.

Парламентарни избори 2020