четврток, 21. септември 2023. Вести денес: 118
home Останати спортови

На босанска телевизија немаа снимка од тениски меч, па пуштија – видео-игра! (ВИДЕО)

На босанска телевизија немаа снимка од тениски меч, па пуштија – видео-игра! (ВИДЕО)

Една босанска телевизија минатата ноќ во рамки на спортските вести наместо вистинска снимка од тенискиот меч пуштила видео-игра.

Додека новинарката зборувала за резултатите меѓу Бјанка Андреску и Симона Халеп, во позадина биле пуштени најдобрите моменти од видео-играта.