вторник, 29. ноември 2022. Вести денес: 46
home Останати спортови

МТКФ ги избра најдобрите за 2020 година

МТКФ ги избра најдобрите за 2020 година

Врз основа на постигнатите резултати во 2020 година, Управниот одбор на Македонската традиционална карате федерација ги прогласи најдобрите за 2020 година.

Најдобри во сениорска конкуренција: Мила Саздова и Дејан Недев.

Најдобри во кадетска конкуренција: Александра Стојановска и Максим Илиевски.

Најдобар клуб: Работнички.

Најдобар тренер: Венцислав Недев.

Најдобар клуб во младинска категорија: Шихан-Струмица.

Најдобар тренер во младинска категорија: Атанас Василев.

Коронавирус