недела, 17. ноември 2019. Вести денес: 46
Во живо

Годишна конференција на УМС: Младите за обнова на Македонија

home Останати спортови

Летен тренинг: 10 минути дневно за фит форма

Летен тренинг: 10 минути дневно за фит форма

Сигурно високите температури веќе ве одвраќаат од намерата да вежбате, но овој 10-минутен тренинг може да го направите во удобноста на вашиот климатизиран дом (секако, не вежбајте директно пред климатизерот).

Не ви се потребни тегови и опреме, а со 10 минути вежбање ќе останете во форма. Можете да вежбате во темпо со инструкторот Фрејзер Вилсон или да отите со брзина што вам ви одговара. Со тек на време може да ги згоелмувате сериите на вежби.