понеделник, 14. јуни 2021. Вести денес: 0
home Фудбал

ОФС Гевгелија со поддршка за Мухамед Сејдини

ОФС Гевгелија со поддршка за Мухамед Сејдини

Продолжуваат активностите на Општинските фудбалски сојузи во пресрет на најавеното изборно Собрание на Фудбалската федерација на Македонија.

Во Дојран се одржа и Собранието на ОФС Гевгелија на кое присуствуваа 17 од поканети 27 делегати.

За претседател на ОФС Гевгелија избран е Боро Истатов, а воедно е дадена е и едногласна поддршка на кандидатурата на Муамед Сејдини за нов мандат како прв човек на Фудбалската федерација на Македонија.

Боро Истатов од ОФС Гевгелија е предложен како кандидат за член на Управниот одбор на Фудбалската федерација на Македонија.

ЕУРО 2020

Македонија