четврток, 2. јули 2020. Вести денес: 203
Во живо

Мицкоски на средби со граѓаните во Гостивар

home Кошарка

НБА тужена за неплатена кирија за сума од 1,25 милиони долари

НБА тужена за неплатена кирија за сума од 1,25 милиони долари

Сопственик на деловен простор на „Петтата авенија“ во Њујорк, ја тужи НБА за сума од 1,25 милиони долари.

Најсилната светска кошаркарска лига има закупено простории за својата официјална продавница, но по затворањето на „NBA Store“ поради пандемија на коронавирус пред 2 месеца, престана да се плаќа киријата.

Портпаролот на лигата, Мајк Бас, истакна дека лигата очекува да ја реши спорната ситуација директно со сопственикот на дуќанот. (МИА)

Парламентарни избори 2020