петок, 9. декември 2022. Вести денес: 179
home Фудбал

Жестоки критики за фудбалерот: Носот си го брише со 70 евра (ВИДЕО)

Младиот 19-годишен фудбалер ова видео го постави на својот Инстаграм профил, но кога доби остри осуди и навреди, веднаш го избриша.
Жестоки критики за фудбалерот: Носот си го брише со 70 евра (ВИДЕО)

На големи критики наиде однесувањето на Станислав Манајев.

Во текот на летот се пожали дека има проблем со носот и дека му е потребно нешто за да се избрише.

Еден колега му донесе руски пари, рубљи, во вредност од 70 евра со кои тој го избриша носот и ги фрли на подот.

Младиот 19-годишен фудбалер ова видео го постави на својот Инстаграм профил, но кога доби остри осуди и навреди, веднаш го избриша.

Qatar 2022