вторник, 11. мај 2021. Вести денес: 163
home Фудбал

Роџерс загрижен: Неколку фудбалери се со симптоми на коронавирус!

Роџерс загрижен: Неколку фудбалери се со симптоми на коронавирус!

Цела Европа стравува од ширење на коронавирусот, а хаосот, како што се и очекуваше, удри и по спортот.

Одложување натпревари, прекинување и откажување на натпреварувања, а од м инута во минута пристигнуваат вести за спортисти кои се заразени со коронавирусот.

Според послените информации, алармот е вклучен и во Лестер, бидејќи наводно тројца фудбалери имаат симптоми на коронавитусот. Тоа го потврди и Брендан Роџерс.

Имаме неколку фудбалери кои имаат симптоми на коронавирус. Ги следевме процедурите, а тие се одалечени од остатокот од тимот, истакна Роџерс.

Коронавирус