четврток, 24. септември 2020. Вести денес: 155
home Фудбал

Комитите во хумана мисија: Донираа стотина пакетчиња на децата со посебни потреби (ФОТО)

Комитите во хумана мисија: Донираа стотина пакетчиња на децата со посебни потреби (ФОТО)

Навивачката група организираа хуманитарна акција во Домовите за лица со посебни потреби – Ластовица Аеродром и Златен Сремец.

Стотици новогодишни пакетчиња со грбот на Вардар им однесоа Комитити на дечињата.

Коронавирус