среда, 16. јуни 2021. Вести денес: 157
home Фудбал

ФК Осогово покренува иницијатива: Мултипренос од македонска Прва и Втора фудбалска лига на ТВ од следната сезона

ФК Осогово покренува иницијатива: Мултипренос од македонска Прва и Втора фудбалска лига на ТВ од следната сезона

Фудбалскиот клуб Осогово од Кочани преку социјалните медиуми од вчера покрена кампања за воведување на мултипренос од македонската Прва и Втора фудбалска лига на телевизиските станици.

Како што наведуваат од клубот, очекуваат поддршка од останатите фудбалски клуботи во земјава.

ЕУРО 2020

Македонија